Spring til indhold

ELL Front

ELL Front er til dig, der går op i boligindretning og gerne selv vil vælge farve på din varmepumpe. Front har en høj ydeevne og flytter luften effektivt rundt i rummet – både til opvarmning og afkøling.

Varmepumper på en ny måde

Samarbejdet med Gabriel understreger visionen om at skabe et helt nyt look på varmepumper. Gabriel leverer høj kvalitet, design og bæredygtige tekstiler med fokus på genanvendelse. Og så er stoffronterne ikke alene smukke – de bidrager også til at absorbere lyd og skabe en behagelig akustik i alt fra travle kontormiljøer til private hjem.

Vi tænker på klimaet

Gabriels Lamina-tekstil er designet med omtanke for miljøet. Det er lavet af 100 % polyester og er derfor et monomateriale. I kombination med det innovative Monoback-materiale, som også er lavet af 100 % polyester, resulterer den unikke én-fiber-konstruktion i en kombination, der er 100 % genanvendelig.

Gabriel har været kulstofneutral siden december 2019 og fortsætter med at arbejde på at øge og optimere anvendelsen af grønne energikilder til produktionen.

ELL Outdoor

ELL Front leveres sammen med udendørsenheden ELL Outdoor. Den er designet til at opsamle og udnytte energien fra omgivelserne, såsom luften eller jorden, for at generere effektiv og pålidelig nedkøling og opvarmning til boliger og andre byggerier – uanset årstid og vejrforhold.

Med enhedens strømlinede design, avancerede teknologi og høje energieffektivitet leverer ELL Outdoor på elegant vis optimal ydeevne og bidrager til at reducere energiforbruget og miljøpåvirkningen.

Skræddersy din varmepumpe

ELL Front er meget mere end bare en effektiv varmepumpe, der sikrer et godt indeklima. Den er en fremtrædende del af indretningen med sit strømlinede og minimalistiske udtryk. Vælg mellem tre eksklusive farver på basen og et stort udvalg af tidløse og samtidig moderne nuancer på stoffronten, som gør din varmepumpe til helt din egen. Se og vælg farvekombinationer herunder.

14.999,00 kr.

ELL Front er til dig, der gerne vil have æstetik uden at gå på kompromis med funktionalitet. Vælg mellem farverne DARK, SILVER og GOLDEN på basen og se de mange eksklusive farver til stoffronten, som kan skiftes efter behov.

Størrelse

Beskrivelse

Beskrivelse

ELL Front sikrer et fantastisk indeklima, uanset om der er lave minusgrader eller høje varmegrader. Med intelligent styring, let installation og støjdæmpningsteknologi får du et brugervenligt produkt, der samtidig er yderst effektivt, når det kommer til at opvarme og afkøle.

ELL Front er dog meget mere end bare en praktisk genstand i hjemmet, som sikrer et behageligt indeklima. Det er en markant tilføjelse til indretningen og en elegant og minimalistisk måde at forene æstetik og funktionalitet. Med et stort udvalg af forskellige moderne og tidløse farver til basen og fronten kan varmepumpen skræddersyes og få et nyt udtryk igen og igen. Keep cool. Stay warm. Change cover.

Der medfølger en ELL Outdoor udendørsenhed til alle ELL-varmepumper. Den er en afgørende komponent i vores moderne varmesystem, som sikrer en effektiv udnyttelse af energi fra de udendørs omgivelser, samtidig med at den sikrer betydelige energibesparelser sammenlignet med traditionelle opvarmningssystemer.

ELL Outdoor har all-weather-drift, der fungerer i både ekstremt høje og lave temperaturer – den er derfor meget velegnet til det nordiske klima og lave frostgrader helt ned til -25°, uden det påvirker driftsevnen. Udendørsenheden er designet i en elegant mørk farve, som blender fint ind i omgivelserne udendørs og giver den et stilrent udtryk. Den robuste konstruktion sikrer lang levetid, modstandsdygtighed og pålidelighed.

Du får 5 års garanti på dine ELL-produkter, når du registrerer dig her.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.