Spring til indhold
Take
a deep
breath

Vores univers er kendetegnet ved innovation og en legende tilgang til design

Vi lader os inspirere af verden omkring os, og vi elsker at inspirere andre til at se verden på nye måder og udfordre den vante måde at tænke indeklima på.

Her kan du få inspiration til, hvordan du kan gøre indeklima til et æstetisk valg i indretningen – uden at gå kompromis med effekten.

ELL er et skandinavisk brand, der designer og udvikler aircondition, varmepumper og affugtere med fokus på gode, holdbare løsninger, innovativt design og høj kvalitet til en god pris.

Tanken bag ELL er at skabe nye produkter inden for en velkendt kategori, hvor vi udfordrer den måde, man normalt ser produkterne på. Gængse produkter på markedet ligner hinanden og er svære at placere i et hjem, hvor design, æstetik og interiør gerne må spille sammen med smarte funktioner og god kvalitet. Det vil vi gøre noget ved!

Du finder vores produkter hos vores forhandlere eller på vores webshop.

Shop

Inspired by nature

Et godt indeklima er et naturligt indeklima. Derfor har naturens elementer og diversitet spillet en stor rolle i tilblivelsen af ELL. Vi ønsker at skabe løsninger, der både skaber et godt indeklima, og som blender naturligt ind i boligen.

Unik udedel

Med ELLs klimaløsninger følger en udvendig del, som opsamler og udnytter energien fra omgivelserne. Vi har designet vores ELL Outdoor-enhed i en mørk farve, så den er mindre forstyrrende i det grønne og op ad en mørk facade.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.