Skip to content
Take
a deep
breath

ELL Solid

ELL Solid varmepumpen udnytter, at varmen kommer nedefra og stiger op i rummet.

Den placeres ved gulvet over fodlisten og giver en behagelig og smart måde at varme eller køle rummet på.

En ny generation af indeklima

Oplev en ny generation af indeklima med ELL Solid. Den effektive varmepumpe sikrer optimale temperaturer i byggerier op til 120 m2 hele året rundt.

Det enkle og stilrene design passer ind i alle typer indretninger uden at gå på kompromis med æstetikken, og så er Solid nem at installere og betjene.

ELL Outdoor

ELL Solid leveres sammen med udendørsenheden ELL Outdoor. Den er designet til at opsamle og udnytte energien fra omgivelserne, såsom luften eller jorden, for at generere effektiv og pålidelig nedkøling og opvarmning til boliger og andre byggerier – uanset årstid og vejrforhold.

Med enhedens strømlinede design, avancerede teknologi og høje energieffektivitet leverer ELL Outdoor på elegant vis optimal ydeevne og bidrager til at reducere energiforbruget og miljøpåvirkningen.

14.999,00 kr.

ELL Solid varmepumpen sikrer god, effektiv og støjsvag udnyttelse af varmen og giver et behageligt og flot indeklima. Solid betjenes nemt via Wi-Fi.

Størrelse

Beskrivelse

Beskrivelse

ELL Solid genererer utroligt driftsikker og effektiv køling og varme, som stiger op nedefra og sikrer et godt indeklima. Varmepumpen monteres lavt på væggen over fodlisten og er en universel løsning, som kan placeres efter ønske. Varmepumpen er støjsvag, brugervenlig og produceret i kvalitetsmaterialer, der sikrer en lang holdbarhed.

Solid er stilren og moderne i sit udtryk og passer derfor ind i alle forskellige slags indretninger, ligesom den kan opvarme op til 120 m2 velisoleret byggeri. Velegnet til både helårsbolig og sommerhus. Varmepumpen kommer i en elegant mørk nuance, som udstråler en underspillet stilbevidsthed, samt med frontdisplay, som blandt andet viser den aktuelle temperatur.

Der medfølger en ELL Outdoor udendørsenhed til alle ELL-varmepumper. Den er en afgørende komponent i vores moderne varmesystem, som sikrer en effektiv udnyttelse af energi fra de udendørs omgivelser, samtidig med at den sikrer betydelige energibesparelser sammenlignet med traditionelle opvarmningssystemer. 

ELL Outdoor har all-weather-drift, der fungerer i både ekstremt høje og lave temperaturer – den er derfor meget velegnet til det nordiske klima og lave frostgrader helt ned til -25°, uden det påvirker driftsevnen. Udendørsenheden er designet i en elegant mørk farve, som blender fint ind i omgivelserne udendørs og giver den et stilrent udtryk. Den robuste konstruktion sikrer lang levetid, modstandsdygtighed og pålidelighed.

Du får 5 års garanti på dine ELL-produkter, når du registrerer dig her.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.