Spring til indhold

ELL Breeze High

Oplev fleksibilitet og støjsvag ydeevne med vores ELL Breeze High standerblæser. Med muligheden for at justere højden kan den tilpasses efter behov og sikre et behageligt indeklima på de varme dage. Og så er den samtidig en elegant tilføjelse til indretningen med sin antracitgrå farve og en enkel moderne læderstrop, som gør det nemt at flytte den.

Effektiv og støjsvag afkøling

ELL Breeze High kan anvendes til alt fra private hjem og sommerhuse til kontorer, restauranter og meget mere. Den kraftfulde ydeevne med både horisontale og vertikale svingninger gør den velegnet til at køle både store og små rum ned på varme sommerdage.

Mange blæsere har et højt lydniveau, men ELL Breeze High kommer med en støjsvag teknologi, som gør, at du kan nyde dens svalende effekt helt uforstyrret.

1.299,00 kr.

ELL Breeze High afkøler store og små rum ved hjælp af en kraftfuld og støjsvag blæser. Den kan tilpasses i højden og betjenes nemt med den medfølgende fjernbetjening eller via app.

Størrelse

Beskrivelse

Beskrivelse

ELL Breeze High er en effektiv og elegant standerblæser, der sikrer et behageligt og tempereret indeklima. Med indbygget teleskopstang kan blæseren indstilles til den ønskede højde imellem 98 cm og 118 cm. Blæseren kan anvendes i både private hjem og i kontormiljøer, restauranter osv.

ELL Breeze High kommer med en række smarte funktioner som justerbar højde, automatiske horisontale og vertikale svingninger, fjernbetjening, støjsvag teknologi, display, 8 hastighedsindstillinger, 8 timers timerfunktion og aftagelig front, som gør den nem at rengøre.

Du får 5 års garanti på dine ELL-produkter.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.