Spring til indhold

ELL Breeze Dual

ELL Breeze Dual køler effektivt og behageligt og skaber et svalt indeklima på de varme dage. Den kan anvendes i alt fra stue og soveværelse i private hjem til restauranter og kontorer.

Med et simpelt design i en elegant antracitgrå farve og en diskret og moderne læderstrop er blæseren en æstetisk tilføjelse til ethvert rum.

Tilpas din blæser efter behov

Med mulighed for at tilpasse ELL Breeze Dual i to forskellige højder på 55 cm og 95 cm får du en fleksibel blæser, som kan tilpasses efter behov. Stangen skiftes nemt og hurtigt, så du uden besvær kan veksle imellem gulvblæser og bordblæser.

2-i-1-blæseren kan placeres og flyttes, som det passer dig, og kombinationen af vertikale og horisontale svingninger sikrer dig en virkningsfuld kølende effekt.

1.299,00 kr.

ELL Breeze Dual er en effektiv og kraftfuld standerblæser, som kan skifte mellem to forskellige højder. Velegnet til både private hjem og restauranter, kontorer osv. Den betjenes nemt med den medfølgende fjernbetjening eller via app.

Størrelse

Beskrivelse

Beskrivelse

ELL Breeze Dual er en effektiv standerblæser med to højdeindstillinger, som sikrer et behageligt og svalt indeklima. Den er samtidig en elegant tilføjelse til indretningen med sin antracitgrå farve og en stilfuld læderstrop, der giver den et moderne look og gør den nem at flytte. Blæseren er anvendelig i store og små rum og egner sig til både privat og erhverv.

ELL Breeze Dual kommer med en række smarte funktioner som justerbar højde, 8 forskellige hastigheder, 8 timers timerfunktion, automatiske horisontale og vertikale svingninger, aftagelig front for nem rengøring, display, fjernbetjening og støjreducerende teknologi. Betjening via app. 

Du får 5 års garanti på dine ELL-produkter.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.