Spring til indhold

ELL Tall

ELL Tall varmepumpen fordeler luften rundt i rummet ved hjælp af sit vertikale design. Tall er nem at placere i et hjørne af rummet, og fast montering kan undgås. Det er ret unikt, at den kan placeres alle steder, og så er designet helt særligt.

En verden af muligheder

Du får utallige muligheder for at placere ELL Tall varmepumpen med dens strømlinede og slanke design. I kombination med Talls beskedne størrelse og støjdæmpende teknologi er den meget velegnet til blandt andet kontormiljøer, hvor man ikke ønsker en varmepumpe, der larmer for meget i hverken udseende eller lyd.

Breathe in fresh air

ELL Outdoor

ELL Tall leveres sammen med udendørsenheden ELL Outdoor. Den er designet til at opsamle og udnytte energien fra omgivelserne, såsom luften eller jorden, for at generere effektiv og pålidelig nedkøling og opvarmning til boliger og andre byggerier – uanset årstid og vejrforhold.

Med enhedens strømlinede design, avancerede teknologi og høje energieffektivitet leverer ELL Outdoor på elegant vis optimal ydeevne og bidrager til at reducere energiforbruget og miljøpåvirkningen.

24.999,00 kr.

ELL Tall varmepumpen kan både varme og køle og er velegnet til alt fra private boliger til kontormiljøer. Fleksibelt design og nem betjening via Wi-Fi.

Størrelse

Beskrivelse

Beskrivelse

Oplev en ny generation af indeklima med ELL Tall, som både kan køle og varme efter behov. Varmepumpen er lavet med støjdæmpende teknologi, intelligent fjernstyring og er nem at installere.

ELL Tall kommer i et elegant slankt og vertikalt design, som blandt andet egner sig godt til kontormiljøer eller private hjem, hvor man gerne vil have det optimale ud af pladsen. Varmepumpen fordeler effektivt luften rundt i rummet, og der er stor fleksibilitet i forhold til placering, som med fordel kan være i et hjørne, hvor den ikke tager for meget plads. Tall er designet med tydeligt frontdisplay, der blandt andet viser den aktuelle temperatur i rummet.

Der medfølger en ELL Outdoor udendørsenhed til alle ELL-varmepumper. Den er en afgørende komponent i vores moderne varmesystem, som sikrer en effektiv udnyttelse af energi fra de udendørs omgivelser, samtidig med at den sikrer betydelige energibesparelser sammenlignet med traditionelle opvarmningssystemer. 

ELL Outdoor har all-weather-drift, der fungerer i både ekstremt høje og lave temperaturer – den er derfor meget velegnet til det nordiske klima og lave frostgrader helt ned til -25°, uden det påvirker driftsevnen. Udendørsenheden er designet i en elegant mørk farve, som blender fint ind i omgivelserne udendørs og giver den et stilrent udtryk. Den robuste konstruktion sikrer lang levetid, modstandsdygtighed og pålidelighed.

Du får 5 års garanti på dine ELL-produkter, når du registrerer dig her.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.