Spring til indhold

ELL Atmos

ELL Atmos klimaanlæg er din genvej til et behageligt og optimalt indeklima hele året rundt. Du får en multifunktionel transportabel airconditioner og varmepumpe, som både kan sænke og hæve temperaturen i rummet.

Ét produkt – fire funktioner

ELL Atmos samler fire funktioner i det samme produkt. Du behøver derfor kun ELL Atmos, hvis du har brug for en transportabel airconditioner eller varmepumpe, som kombinerer afkøling, opvarmning, affugtning og ventilationsfunktion.

4-i-1-klimaanlægget er det oplagte valg for dig, der gerne vil sikre et behageligt køligt indeklima om sommeren og en lun temperatur på de kolde dage.

4.999,00 kr.

ELL Atmos kombinerer afkøling, opvarmning, affugtning og ventilationsfunktion i ét og samme produkt. Oplev et behageligt indeklima hele året rundt.

Størrelse

Beskrivelse

Beskrivelse

ELL Atmos er et transportabelt 4-i-1-klimaanlæg, som kombinerer afkøling, opvarmning, affugtning og ventilationsfunktion. Den er yderst driftsikker og effektiv og oplagt i fx kontor og soveværelse.

Med ELL Atmos får du en lang række funktioner som kraftfuld og hurtig afkøling, stort digitalt LED-display med touchskærm, 24 timers timerfunktion, sovefunktion, børnelås, fjernbetjening og wi-fi-app.

Du får 5 års garanti på dine ELL-produkter.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.