Skip to content
Take
a deep
breath

ELL Aura

ELL Aura er en effektiv transportabel airconditioner med kompressor, som både kan køle, affugte og ventilere. Placér den lige der, hvor du ønsker, og nyd et markant forbedret indeklima.

Mere end bare en airconditioner

ELL Aura er mere end bare en airconditioner – den sikrer et behageligt indeklima ved hjælp af kombinationen af afkøling, affugtning og ventilationsfunktion. Med en høj driftsikkerhed sikrer ELL Aura en sval temperatur hurtigt og effektivt på selv de varmeste dage.

3-i-1-airconditioneren er oplagt til private hjem og sommerhuse, hvor der er behov for at kunne køle og affugte rum nemt og bekvemt.

3.999,00 kr.

ELL Aura er en transportabel 3-i-1-airconditioner, som både kan køle, affugte og ventilere. Driftsikker, hurtig og effektiv optimering af indeklimaet.

Størrelse

Beskrivelse

Beskrivelse

ELL Aura er en multifunktionel transportabel airconditioner, som på effektiv vis kombinerer afkøling, affugtning og ventilationsfunktion. Med driftsikkerhed og kort responstid er den oplagt til brug i kontorer, soveværelser mv. 

ELL Aura kommer med en lang række funktioner som kraftfuld og hurtig afkøling, stort digitalt LED-display med touchskærm, fjernbetjening, 24 timers timerfunktion, sovetilstand, børnelås og wi-fi-app. 

Du får 5 års garanti på dine ELL-produkter.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.